China Cat Bed House Felt Cat Cave Manufacturers and Suppliers | Rolking

Cat Bed House Felt Cat Cave

Pondok Description:

  Unique Shape   Cozy Mats   Easy Clean   Capacious Space Item name Felt Cat Cave Size S, M, L, XL or customized Material: Eco-Friendly RPET felt Packing: PP bag and carton Color: white gray Any pantone color Customized UNIQUE - This unique cave for your cat or small dog is designed to make your pets feel secure and warm.  DURABLE YET SOFT - The stitched polyester felt construction makes this pet cave both strong yet comfortable for your pet. The bed will hold its shap...


jéntré produk

Styles langkung

Profil Perusahaan

FAQ

Tags produk

guha ucing

  Unique Shape
  Cozy Mats
  Easy Clean
  Capacious Space

ngaran item Felt Cat Cave
ukuran S, M, L, XL atanapi ngaropéa
bahan: Eco-Friendly RPET felt
packing: PP kantong na karton
warna: bodas
hawuk
Any pantone color Customized

Unik  - This unique cave for your cat or small dog is designed to make your pets feel secure and warm. 

Awét acan lemes  - poliéster The stitched dirasakeun konstruksi ngajadikeun guha piaraan ieu duanana kuat acan nyaman keur piaraan Anjeun. Ranjang bakal tahan bentukna teu guha na di palih piaraan anjeun bari jero. 

Kualitas  - konstruksi Premium nu geus beurat lampu sarta gampang pikeun mindahkeun sabudeureun mana di imah anjeun atanapi apartemen. Gampang pikeun ngabersihan kalawan ngan hiji vakum atawa kaén nu lembut. 

kembang ucing ranjang (1) kembang ucing ranjang (72)

 


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Styles langkung

    leuwih gaya

    Packing na Taliwang

    Cat-guha-bulk-urutan-pakét

     

    Profil Perusahaan

    Naha Pilih Us?
    Nawiskeun OEM, ODM jasa;
    36 taun pangalaman pabrik;
    Pabrik Inok: BSCI, udagan, BV, SGS, ISO;
    Sadaya produk bakal inspected ku QC saméméh pengiriman barang;
    EXW, FOB, CNF, CIF, DDU, DDP ... sagala nu aya;

    DDPsertipikat (2)pabrik rolkingcustom 1

     

    FAQ

    Q: Naon ukuran tina guha ucing?
    A: jenis Béda gaduh ukuranana béda jeung bisa ngaropéa.
    Ieu bisa diakomodir hiji ucing sawawa pikeun maén jeung sare.

    Q: Dupi éta bisa diumbah?
    A: Sumuhun, éta. Ucing imah / ranjang geus datangna jeung mat moveable.
    Anjeun tiasa nyeuseuh mat nalika éta kudu bersih.

    Q: Naon paket ti imah ucing?
    A: Packing The biasana mangrupa misah duanana panutup sarta handap dina karton. Éta gé ngahemat rohangan karton teuing.

    Q: Ulah guha ucing ieu datangna dina sababaraha pilihan warna?
    A: Tangtu, urang kudu warna béda ti dirasakeun. Ku kituna nu bisa dijadikeun guha ucing kalawan warna béda. Beuki pilihan warna Anjeun bisa milih ti buku warna urang.

    Q: Dupi ranjang kieu datangna jeung mat?
    A: Sumuhun, sarta kami boga sababaraha jenis Mats, Anjeun bisa milih mana salah ngagunakeun.

    FAQ

    Q: Naon ukuran tina guha ucing?
    A: jenis Béda gaduh ukuranana béda jeung bisa ngaropéa.
    Ieu bisa diakomodir hiji ucing sawawa pikeun maén jeung sare.

    Q: Dupi éta bisa diumbah?
    A: Sumuhun, éta. Ucing imah / ranjang geus datangna jeung mat moveable.
    Anjeun tiasa nyeuseuh mat nalika éta kudu bersih.

    Q: Naon paket ti imah ucing?
    A: Packing The biasana mangrupa misah duanana panutup sarta handap dina karton. Éta gé ngahemat rohangan karton teuing.

    Q: Ulah guha ucing ieu datangna dina sababaraha pilihan warna?
    A: Tangtu, urang kudu warna béda ti dirasakeun. Ku kituna nu bisa dijadikeun guha ucing kalawan warna béda. Beuki pilihan warna Anjeun bisa milih ti buku warna urang.

    Q: Dupi ranjang kieu datangna jeung mat?
    A: Sumuhun, sarta kami boga sababaraha jenis Mats, Anjeun bisa milih mana salah ngagunakeun.

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!