TENTANG KAMI

ngungudag kualitas pangalusna

Rolking dirasakeun Co., Ltd. diadegkeun dina taun 1983, bisnis utama wol dirasakeun di begining. Sanggeus taun ieu ngembang, urang dilegakeun garis produk urang nepi béda ngarasa Filed, teu ukur di wol, ogé dilakukeun polyeser dirasakeun. Di sagigireun bahan dasar, Rolking ogé jadi professonal dina produk rengse dirasakeun, kawas bola dryer wol. Sadaya produk ieu, kami kabéh di pamimpin posation.

produk

WhatsApp Online Chat!