RRETH NESH

ndjekja e cilësisë më të mirë

EST në 1983, dhe ne kemi kaluar certifikimin ndërkombëtar të sistemit të menaxhimit të cilësisë BSCI, RWS, ISO9001, kështu që materiali është GRS dhe Eco Friendly. Ka 9 linja prodhimi dhe 80+ punëtorë; shumica e tyre janë më shumë se 10 vjet përvojë në treg, ne garantojmë përgjigje brenda 24 orëve, nëse na zgjidhni, atëherë ekipet tona ju mbështesin gjatë gjithë ditës, përvoja jonë mund të jetë e juaja,, Mirë se vini të vizitoni fabrikën tonë

PRODUKTET

WhatsApp Online Chat!