ЗА НАС

извршување на квалитетот на најдобрите

Rolking чувствува копродукции, Ltd е основана во 1983 година, главна дејност е волна чувствува на почетокот. По овие години развој, ние се прошири нашата линија на производи за различни чувствував поднесе, не само во волна, исто така, направи polyeser чувствува. Покрај основниот материјал, исто така, стана Rolking professonal во чувствува готови производи, како волна Фен топката. Сите овие производи, сите ние сме лидер во posation.

ПРОИЗВОДИ

WhatsApp Онлајн Chat!