Gambar Company

   Rolking Felt Co., Ltd. didegaké ing taun 1983, bisnis utama wool felt ing awal. Sawisé taun iki ngembangaken, kita nggedhekake line kita prodhuk kanggo beda felt diajukake, ora mung ing wool, uga digawe polyester felt. Kejabi bahan dasar, Rolking uga dadi profesional ing rampung produk felt, kaya bal dryer wool. Kabeh produk iki, kita kabeh ing posisi pimpinan.
luokanggongchang

100% Sheep Wool:
Kang customer mimpin, kita perusahaan pabrik produk adat-digawe ing baris karo syarat customer lan aplikasi.
Produk kita, digawe saka 100% wedhus wool digabungake karo pabrikan kualitas dhuwur lan pegawe wis nampa pakurmatan saka kabeh pelanggan perusahaan kita wiwit madegé kita. Kang siji saka supplier penting lan dipercaya ing pasar domestik, perusahaan kita uga nyumbang kanggo ekonomi nasional ekspor dadi.

abtu3
abtu4
abtu2


Tampilan Online Chat!