BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber saka kualitas paling apik

Rolking Felt Co., Ltd. didegaké ing taun 1983, bisnis utama wool felt ing Purwa. Sawisé taun iki ngembangaken, kita nggedhekake line kita prodhuk kanggo beda felt diajukake, ora mung ing wool, uga digawe polyeser felt. Kejabi bahan dasar, Rolking uga dadi professonal ing rampung produk felt, kaya bal dryer wool. Kabeh produk iki, kita kabeh ing pimpinan posation.

PRODUCTS

Tampilan Online Chat!